Ratkaisumme mahdollistaa kaiken datan keskittämisen yhteen tietovarastoon

Yhteydenotto

Measure Solution Oy:n datan keskittämisen IoT-ratkaisu mahdollistaa sen, että kaikki erilaisten antureiden ja muista datalähteistä keräämä tieto voidaan tallentaa yhteen tietovarastoon. Samasta paikasta löydät myös datan tulkintaa helpottavat visualisoinnit ja muut raportit.

Kätevä tietovarastoratkaisu

Tarjoamme datan keskittämiseen sopivan tietovarastoratkaisun, jonka avulla kaikki kiinteistöstä kerätty data löytyy yhdestä paikasta. Voit joko mitata itse tietoa tarjoamiemme antureiden avulla tai koota yhteen jo olemassa olevaa, muulla tavoin saatavaa dataa kiinteistön eri järjestelmistä. Usein kaikki tarvittava data onkin jo saatavilla, mutta se on pirstaloitunut moneen eri järjestelmään. Ratkaisumme tuo olennaiset tiedot rajapintojen avulla yhteen ja samaan ympäristöön, jolloin ne ovat helposti hyödynnettävissä.

 

Tietovarastoratkaisumme etuja:

  • Oman datan kerääminen yhteen paikkaan

  • Eri mittareista saatujen tietojen saaminen yhteen paikkaan

  • Kaikkien mittareiden tiedot sisään tietovarastoon samalla tavalla

  • Eri mittarityyppien tiedonsiirtotapojen yhdistäminen tietovarastoon

  • Vain yksi tiedonsiirtotapa tietovarastosta ulospäin

  • Datan parempi hyödyntäminen.

Kysy lisätietoja

Datan visualisointi auttaa ymmärtämisessä

Yhteen paikkaan keskitetystä tietovarastosta dataa on helppo yhdistellä, analysoida ja jalostaa eteenpäin kuhunkin haluttuun käyttötarkoitukseen soveltuvaksi. Tarjoamme myös avaimia datan ymmärtämiseen sen visualisoinnin avulla. Visualisointi on datan jäsentämistä, analysointia ja esittämistä havainnollisessa muodossa. Visualisoitua dataa on usein helpompi ymmärtää ja muistaa.

 

Datan visualisointiin tarjoamme ratkaisun edut:

  • Ratkaisumme yhdistää eri kiinteistöhallinnan järjestelmissä olevan datan yhteen paikkaan helposti luettavaan ja käytettävään muotoon.

  • Ratkaisumme pohjautuu asiakkaan toiveisiin ja tukee hänen liiketoimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu kaukolämmön ratkaisuihimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kerro meille, mitä haluat mitata ja missä muodossa tarvitset datan, ja me kerromme sinulle, kuinka voimme olla avuksi. Annamme mielellämme lisätietoja myös datan keskittämisen tuomista eduista ja siihen tarjoamastamme alustasta. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää Yhteystiedot-sivulta löytyvän lomakkeen. 

Katso yhteystietomme tästä
Yhteydenottokuvake

Räätälöimme sinulle tietovaraston, joka mahdollistaa kiinteistön järjestelmistä kerätyn datan keskittämisen ja tehokkaan hyödyntämisen.

Ota yhteyttä