Kokonaisvaltainen ratkaisu kaukolämmön olosuhdedatan seurantaan

Katso yhteystietomme

Measure Solution Oy:n palvelujen avulla ylläpidät kiinteistön kaukolämpöä nykyaikaisella tavalla. Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaisen IoT-ratkaisun, jonka avulla seuraat eri mittareilla kerättyä olosuhdedataa ja saat tarvittaessa automaattisia hälytyksiä. Järjestelmäämme kuuluvat sekä anturit, antureiden mittaamasta datasta koostetut raportit että alusta, jolla kaikki kerätty data ja raportit ovat yhdessä ja samassa paikassa.

Helppoutta kaukolämpöverkoston hallintaan

Ratkaisumme avulla lämmönmyyjä voi seurata omistamiaan kaukolämpölaitteita kiinteistössä. Kiinteistön kaukolämpölaitteissa olevat lämpötila-anturit, lämpömääränlaskin ja virtausanturi muodostavat mittauskeskuksen, jonka avulla voidaan mitata asiakkaan kaukolämpölaitteiden läpi kiertävä vesimäärä ja laskea kiinteistön kuluttama kaukolämpöenergian määrä. Saatavilla on kattavasti myös muuta dataa, ja me tarjoamme kaikenlaisen datan mittaamiseen ja ymmärtämiseen soveltuvan avaimet käteen -ratkaisun.

 

Ratkaisumme käsittää kaukolämmön myyjälle tarvittavat anturit, antureiden mittaamasta datasta koostetut raportit ja visualisoinnit sekä alustan, jossa kaikki data ja raportit ovat helposti saavutettavissa. Kaukolämpökaivojen ja -verkoston ylläpito- ja huoltotarpeet helpottuvat olosuhdedataa seuraamalla ja automaattisilla hälytyksillä. Ajantasainen olosuhdetieto kaukolämpökaivoista antaa mahdollisuuden puuttua ongelmiin silloin, kun ne eivät ole muuttuneet vielä merkittäviksi.

Kysy lisätietoja

Dataa myös muista lähteistä

Järjestelmäämme voi tuoda rikastavaa dataa myös muista lähteistä rajapintojen kautta. Näihin kuuluvat esimerkiksi:

  • Kaukolämpökaivon lämpötila

  • Kaukolämpökaivon kosteus

  • Kaukolämpökaivon vedenpinnan korkeus

  • Kaukolämpöverkoston paine meno- ja paluuputkessa

  • Kaukolämpöverkoston lämpötila meno- ja paluuputkessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

IoT-anturimme ovat pienikokoisia ja helppoja asentaa

Anturimme ovat pienikokoisia ja ne on helppoa asentaa. Viet vain laitteen haluamaasi tilaan ja kirjaat kännykällä tai tietokoneella laitteen sijainnin sovellukseen. Voit käyttää kutakin anturia uudelleen ja pitää useita antureita samanaikaisesti eri kohteissa.

 

Jokaisessa anturissa on langattoman tietoverkkoyhteyden avulla yhteys pilvipalveluun. Anturin keräämä tieto liikkuu suoraan pilveen, josta se on reaaliaikaisesti hyödynnettävissä missä ja milloin tahansa. Kaikista laitteiden keräämästä mittaustiedosta saadaan otettua tarvittaessa myös selkeät raportit.

Tarjoamme myös etäluettavat vesimittarit
Yhteydenottokuvake

Autamme sinua keräämään ja tulkitsemaan dataa, jonka avulla saat kiinteistön kaukolämmön ja siihen liittyvät laitteet kattavasti hallintaan.

Ota yhteyttä