Säästä kuluissa kiinteistön lämmönohjauksella

Katso yhteystietomme

Measure Solution Oy tarjoaa ratkaisuja, olitpa sitten hyödyntämässä olemassa olevaa dataa tai tarvitset uutta dataa mittaustuloksista päätöksenteon tueksi. Tarjoamme palveluja kiinteistöjen lämmönohjaukseen ja -seurantaan etäyhteyden avulla. Automatiikan ja lämpötilan systemaattisen seurannan avulla voit optimoida lämmitysjärjestelmän tehokkuutta reaaliaikaisesti ja säästää lämmityksessä.

Useiden kiinteistöjen lämmönohjaukseen

Ratkaisumme avulla voit hallita ja seurata helposti etänä useiden eri kiinteistöjen lämpötiloja. Näet lämpötilan reaaliajassa, huonekohtaisesti ja lämmityslaitteiden mukaan jaoteltuna.

 

Järjestelmään on mahdollista lisätä myös muita ominaisuuksia, kuten lukkojen etäohjaus tai kalenteri-integraatio. Kalenteri-integraation avulla voit automatisoida toimintoja, kuten vaikka lämpötilan hallintaa varaustilanteen mukaisesti.

Kysy lisätietoja

Säästöä lämmön etähallinnalla

Lämpötilan systemaattisen seurannan ja automatiikan avulla voit optimoida esimerkiksi lämmitysjärjestelmän tehokkuutta ja säästää lämmityksessä.

 

Järjestelmä voidaan myös säätää hälyttämään, jos kiinteistön olosuhteissa tapahtuu suuria poikkeamia. Siten esimerkiksi lämmitysjärjestelmän rikkoutumisesta aiheutuvat muutokset aiheuttavat hälytyksen, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin vikatilanteessa ja ehkäisee suurempien vahinkojen syntymistä.

Lue lisää tietovarastoratkaisustamme

Case Levi

1990–2000-luvuilla rakennettuihin 28 huoneistoon asennettiin älykäs lämpötilanohjausjärjestelmä modernisoimalla nykyiset lämmitysratkaisut älyohjatuiksi. Samalla tehtiin integraatio asiakkaan varausjärjestelmään.

 

Vuokrakäytössä olevat huoneistot saatiin näin tarkan etähallinnan piiriin ja lämpötiloja voidaan säätää halutuille tasoille automaattisesti vuokrakalenterin mukaan ennen asukkaiden saapumista ja asukkaiden poistumisen jälkeen. Vuokralaisille jäi vielä vapaus säätää yksittäisten huoneiden lämpötiloja ennalta määrätyissä rajoissa asumisviihtyvyyden maksimoimiseksi.

 

Kun huoneistot ovat tyhjillään, niissä voidaan pitää matalampaa ylläpitolämpöä. Tehdyllä ratkaisulla oli merkittävä vaikutus energiansäästöön ja lämmityksen kustannuksiin.

Kysy lisätietoja
Yhteydenottokuvake

Tarjoamme ratkaisun kiinteistöjen lämmönohjaukseen helpon etäyhteyden avulla.

Ota yhteyttä